微信刷题,考证常用
  • 试题题型【阅读理解】
试题内容
    Sixteen-year-old Maria was waiting in line at the airport in Santo Domingo. She was leaving her native country to join her sister in the United States. She spoke English very well. Though she was very happy she could go abroad, she was feeling sad at leaving her family and friends. As she was thinking all about this, she suddenly heard the airline employee asking her to pick up her luggage and put it on the scales (称). Maria pulled and pulled. The bag was too heavy and she just couldn’t lift it up. The man behind her got very impatient. He, too, was waiting to check in his luggage.
   “What’s wrong with this girl?” He said, “Why doesn’t she hurry up?” He moved forward and placed his bag on the counter, hoping to check in first. He was in a hurry to get a good seat.
    Maria was very angry, but she was very polite. And in her best English she said, “Why are you so upset? There are enough seats for everyone on the plane. If you are in such a hurry, why can’t you give me a hand with my luggage?”
  The man was surprised to hear Maria speak English. He quickly picked up her luggage and stepped back. Everyone was looking at him with disapproval.
1.[单选题]“Everyone was looking at him with disapproval.” This sentence means that the people around felt sorry for Maria’s manners.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:推理判断题。根据文章最后两句话的含义,我们很容易判断出来:当时周围的人听到了Maria和那个男士的谈话,觉得那个男士很没礼貌,而不是Maria。
2.[单选题]“Why are you so upset?” Maria said to the man. She wanted to tell him that he should not be unhappy and worried.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。文中指出那位男乘客想要早登机占个好座位,所以看到Maria很慢就很不高兴,面露不快的表情
3.[单选题]The author mentioned Maria’s age at the beginning of the story in order to show that she was young but behaved properly.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:推理判断题。从文中我们可以看到,当那位男士听到Maria的英语时,感到很吃惊,同时大家觉得Maria要比那位男士表现得更得体,这正好与Maria 的年纪形成对比。 因此答案选A,来突出Maria小小年纪,却很有礼貌。
4.[单选题]You believe that the work of the airline employee mentioned in the story is to check people’s luggage at the airport.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题,答案在文中第4行和第5行,即机场工作人员负责检查乘客的行李。
5.[单选题]Maria’s story happened on her way back to Santo Domingo.
  • A.T
  • B.F
  • 解题思路:细节判断题。从文章的第1句可知:Sixteen-year-old Maria was waiting in line at the airport in Santo Domingo. 此题为错误。
  • 参考答案:B,A,A,A,B
[机密]2019年马会全年资料,2019全年正版欲钱料免费-南昌毁钢教育科技有限公司 document.write ('');